Over Leontine

Met een achtergrond als corporate antropologe en vele jaren werkervaring als trainer intercultureel management, managing diversity & integrity, intercultureel mediator en executive coach, ben ik inclusief ondernemer in Europa en Afrika. Met name in Afrikaanse opkomende markten ben ik in contact gekomen met Ubuntu: een humanistische levensfilosofie die zijn weg heeft gevonden naar het Afrikaanse MKB en naar Afrikaanse organisaties.

Inmiddels wordt Ubuntu Management toegepast binnen mijn eigen ondernemingen: GreenDreamCompany en Ubuntu Impact Investments.Het is vertaald in waarde gedreven ondernemen en terug te vinden in onze organisatie. In de manier waarop ons team is samengesteld, ons HR beleid is vorm gegeven en hoe wij belangrijke besluiten nemen. Het is vertaald naar onze samenwerkingspartners, onze opdrachten en service en naar onze eigen project initiatieven. Het is terug te vinden in leiderschap. Het is wie wij zijn.

Het is mijn persoonlijke drijfveer om de Ubuntu en Ubuntu management uit te dragen omdat ik ervan overtuigd ben dat het leidt naar sterke en duurzame organisaties. En naar een prettig werk,- en leefomgeving.