Masterclass Ubuntu Management: De UbuntuVergaderKring

Kaart wordt geladen...

Datum en tijd
Datum: 06/04/2017
Tijd: 13:00 - 17:45

Lokatie:
Gasthuiskapel -Zaltbommel


Deze masterclass  is de eerste van enkele interactieve workshops over Ubuntu Management. De masterclass is “custom made” . Dat betekent dat we, na een goede introductie en instructie, actief aan de slag gaan met een case ingebracht door een van de deelnemers.

Het doel van de masterclass is dat de deelnemers,  niet alleen kennis nemen van Ubuntu Management maar ook actief gaan werken aan een case in de UbuntuVergaderKring: het hart van de (organisatie) community, waar in plaats van de meeste stemmen gelden of de hardste roeper altijd gelijk heeft, continue gewerkt wordt aan besluitvorming waarbij draagvlak de grondslag vormt.

De UbuntuVergaderKring
Een van de deelnemers aan de masterclass legt in zijn rol als ‘leider’ een real case voor. Deze wordt volgens de methode van de UbuntuVergaderKring opgepakt, aangepakt en uitgewerkt. Zo krijgt de ‘leider’ inzichten, ideeën,  voorbeelden,  verhalen aangereikt door de deelnemers die leiden naar een collectieve groei en zijn uiteindelijke besluitvorming ondersteunen met draagvlak vanuit de (organisatie) gemeenschap.
Deze methode is gebaseerd op de LekGotla principes zoals nog steeds toegepast op het Afrikaanse continent, niet alleen binnen tribaal leiderschap  maar ook binnen leiderschap op (landelijk) bestuurlijk niveau en meer en meer binnen moderne Afrikaanse organisaties en het opkomende moderne MKB.
Wat neemt u mee naar huis?
Na deze masterclass heeft u inzichten verworven en kennis gemaakt met Ubuntu management. U heeft ook inzicht en practische tools gekregen met betrekking tot een besluitvormingsmethodiek, waar u morgen mee aan de gang kunt. Het gaat u o.a. van pas komen binnen stakeholdermanagement, complexe besluitvormingssituatie, intercultureel management en binnen leiderschap.
Opmerking:
Deze masterclass vindt slechts een enkele keer per jaar plaats op basis van open inschrijving. Dit is op veler verzoek van individuele coaches, trainers, onderwijskundigen, mediators, HR functionarissen en andere geïnteresseerden die geen mogelijkheid hebben om deel te nemen aan in- company lezingen of in-company masterclasses. Meer informatie nodig? Of u wilt de UbuntuVergaderKring toch liever als een incompany programma met uw eigen team of voor uw organisatie?  Neem dan contact op met Leontine  via leontinevanhooft@gmail.com

Programma:
13.00 uur Inloop met koffie/thee
13.30 uur  Kennismaking met Ubuntu als managementfilosofie
14.00 uur Kennismaking met de Lekgotla principes en methodiek in de UbuntuVergaderKring
14.45 Pauze
15.00 Een interactieve UbuntuVergaderKring op basis van een door een deelnemer ingebrachte case.
17.00 Afronding masterclass
17.15-17.45 Gelegenheid tot netwerken onder het genot van een glaasje.

Kosten voor deelname bedragen € 225 exclusief btw.
Dit is inclusief het boek: ‘De weg naar bruto mondiaal geluk’, over Ubuntu, inclusief en waardegedreven ondernemen.

Vol is  vol
U kunt u aanmelden via info@greendreamcompany.com.  U bent pas aangemeld na betaling op NL30RABO0104759321 t.n.v GreenDreamCompany. Let op: De inschrijving sluit op 30 maart.

 

Aanmelden voor deze masterclass

Er kunnen geen reservaties meer worden geplaatst voor dit evenement.