Masterclass: Besluitvorming door draagvlak, de UbuntuVergaderKring

Masterclass:  Besluitvorming door draagvlak, de UbuntuVergaderKringUbuntu Circle

Het gebeurt maar al te vaak: er wordt een plan gelanceerd dat door omwonenden met ellenlange bezwarenprocedures vertraagd wordt. Hoe voorkom je dat? Of hoe zorg je dat de stem van de minderheid ook gehoord wordt? Of je verkoopteam is gericht op snel scoren, terwijl jij weet dat hedendaagse klant overal een product kan kopen,  maar selecteert op basis van service en vertrouwen.
Misschien werkt je in de zorgsector en wil je naar meer mensgerichte zorg, waar begin je? Je bent een expat of geïnteresseerd in werken in het buitenland en wil je verdiepen. Of overweeg je zaken te gaan doen in opkomende markten? En wil je weten van waaruit uw mogelijke partner denkt of handelt?

Maak kennis met de UbuntuVergaderKring.

In deze masterclass laat Leontine van Hooft u kennismaken met een andere manier van vergaderen. Zij neemt u mee naar het rurale Afrika waar al eeuwenlang besluitvorming plaatsvindt vanuit draagvlak. Een vorm van vergaderen, gebaseerd op de Lekgotla methodiek, die inmiddels zijn weg heeft gevonden in alle facetten van de hedendaagse Afrikaanse samenleving: van gezondheidszorg tot het snel opkomende MKB, van onderwijs tot de overheid.
U leert deze andere vergaderstijl aan door actief te participeren in de UbuntuVergaderKring en met behulp van de talkingstick anders te communiceren.

Voor wie
Voor iedereen die zich realiseert dat we in een transitiefase zitten.  Voor iedereen die zich realiseert dat het tijd is voor herijking en een nieuwe positie. Voor de professional, de leider, de manager, de zzp-er, de coach, de reiziger en de zoeker. Voor u. Het wordt een boeiende tijdperk.

unnamedUbuntuVergaderKring ROC Twente

Waar

In principe spreekt of geeft Leontine masterclasses enkel op verzoek  op congressen en in-company events.

Een enkele keer per jaar organiseren wij een open bijeenkomst. Deze worden gepubliceerd in de agenda van deze website.

Geïnteresseerd?
Voor het boeken van lezingen, masterclasses via : leontinevanhooft@gmail.com

Voor het bestellen van boeken, graag via het secretariaat van GreenDreamCompany te bereiken via: info@greendreamcompany.com