Workshop: Ubuntu & Storytelling

MandelaHet is voor een westerse leider niet altijd gemakkelijk de omgeving te enthousiasmeren en verbinding tot stand te brengen. Presentatietrainingen, powerpoints, flitsende technieken, heidagen, alles wordt in stelling gebracht, behalve de authenticiteit, de passie en het verhaal van de leider. Vindt je het ook tijd om het anders te gaan doen?
Je  hebt geluk als je geboren bent in een cultuur van verhalen vertellen, zoals het Afrikaanse continent dat kent. Het vertellen van verhalen vormt een bijzondere manier om gebeurtenissen van belang over te brengen. Doordat het constant doorverteld wordt vormt het een belangrijke bouwsteen van een community, beweging of, steeds meer ook, van een organisatie.
Een verhaal bevat een boodschap, wijze les of een moraal. Het laat zien hoe iets eerder is aangepakt  en wat het resultaat was. En altijd met als doel: verbinden vanuit respect en samen groeien. Zomaar een verhaal vertellen heeft geen zin. Gedrag en verhalen vertellen moeten herkenbaar zijn en in elkaars verlengde liggen.

In deze workshop laat Leontine van Hooft u  kennismaken met de waarde van storytelling vanuit authenticiteit. Voorbij de begrenzing van uw land, cultuur en identiteit .De westerse wereld heeft weer goede verhalen nodig.

Leontine vertelt u haar verhaal. Waarom U niet het uwe?

Voor wie
Voor iedereen die zich realiseert dat we in een transitiefase zitten.  Voor iedereen die zich realiseert dat het tijd is voor herijking en een nieuwe positie. Voor de professional, de leider, de manager, de zzp-er, de coach, de reiziger en de zoeker. Voor u. Het wordt een boeiende tijdperk. Nodig volgens de Ubuntu gedachte iemand uit met u mee te gaan.

Waar

In principe spreekt of geeft Leontine lezingen, masterclasses of workshops enkel op verzoek  op congressen en in-company events.

Een enkele keer per jaar organiseren wij een open bijeenkomst. Deze worden gepubliceerd in de agenda van deze website.

Geïnteresseerd?
Voor het boeken van lezingen, masterclasses via : leontinevanhooft@gmail.com

Voor het bestellen van boeken, graag via het secretariaat van GreenDreamCompany te bereiken via: info@greendreamcompany.com