Covid-19

Het is een rare tijd nu het Covid-19 zijn intrede heeft gedaan. Er is geen twijfel over, waar we met zijn allen voor staan is ongekend. Deze pandemie is wereldwijd en heeft open eindes. Dit is dus best een spannende tijd voor veel merken, bedrijven, ondernemers en individuen wat vraagt om de nodige flexibiliteit. Ook ik zal ik deze flexibiliteit bieden en zo nodig meedenken over een passende oplossing.

Gelukkig biedt deze tijd ook veel mogelijkheden en kansen. Zo kan er veel online georganiseerd worden en is het mogelijk om mijn lezingen en masterclass online te boeken en te organiseren. Zo kunnen de deelnemers vanuit hun eigen ruimte interactief meedoen en kan er toch progressie ontstaan binnen uw organisatie. Het intakegesprek zal ook online plaatsvinden.

Heeft u een (online) evenement gepland staan of wilt u een evenement plannen? Dan kunt u mij alsnog boeken en houden we rekening met de huidige RIVM maatregelen. Mocht de situatie veranderen dan kunnen we de boeking of verplaatsen naar een later moment of kosteloos annuleren. Deze tijd vraagt nou eenmaal om flexibiliteit.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een gerichte vraag? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.