Lezingen

In mijn keynote lezingen neem ik mijn publiek mee op rondreis naar het oude en nieuwe Afrika om uiteindelijk weer ‘thuis’ te komen in de eigen organisatie of boardroom.  Je gaat gedurende  deze reis kennismaken met een ander wereld- en organisatiebeeld. Het zal je altijd verrassen, verwarren en tot nadenken aanzetten.  En ik beloof je: Je gaat je niet vervelen!

Keynote lezing

Inhoud:

De keynote lezing is gebaseerd op mijn eigen ervaringen als inclusief ondernemer in Afrikaanse opkomende markten en de toepassingen van Ubuntu management in onze eigen organisatie. Uiteraard maak ik daarbij gebruik van mijn achtergrond en werkervaring als o.a. corporate antropologe, executive coach, intercultural mediator en trainer intercultureel management.

Vanzelfsprekend spelen de boeken die ik over Ubuntu, leiderschap en waardegedreven ondernemen, heb geschreven hierbij een rote rol.  Verhalen, rituelen en muziek maken daar deel vanuit. Het is, in overleg mogelijk, om een uitstapje naar uw sector of industrie te maken.   Een goed begin van een teamdag, event of congres!

Duur: van deze keynote lezing kan variëren van 30 minuten tot 1,5 uur. Desgewenst is de lezing uit tebreiden met de interactieve masterclass rondom gedragen besluitvorming: De UbuntuVergaderKring. In dt geval heeft u een dagvullend programma voor uw organisatie, waarbij u geen andere workshops hoeft aan te bieden.

Deelnemers aantal keynote:

Van 8 tot 5000.

 

 

 

 

 

Meer informatie
Voor meer inhoudelijke informatie over lezingen, presentaties  in binnen- en buitenland en afstemming van agenda, of het bestellen van boeken, kunt je gerust contact met mij opnemen: leontinevanhooft@gmail.com.