Clinic UbuntuVergaderKring: verbindend leiderschap in een complexe wereld,

Kaart wordt geladen...

Datum en tijd
Datum: 21/09/2017
Tijd: 14:30 - 17:00

Lokatie:
De Verbindingh


 

BESCHRIJVING CLINIC

Verbindend leiderschap? Dat doe je zo!

Reorganisatie op komst, of juist net achter de rug? De tijden veranderen en de organisatie waaraan u leiding geeft is volop in beweging. Wellicht op weg naar een meer zelfsturende organisatie… Maar hoe vindt je jezelf als organisatie weer opnieuw uit? Hoe stimuleer je ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid nemen en vooral behoud van plezier en betrokkenheid van de medewerkers? Hoe krijg je als leider uw team of medewerkers mee in een nieuwe richting? Hoog tijd om in actie te komen!

Tijd voor de eeuwenoude UbuntuVergaderKring!

Op het Afrikaanse continent vindt al eeuwenlang strategiebepaling en besluitvorming plaats in een dialoog met de gehele community. Dit is een managementinstrument dat ook in Nederland ingezet kan worden voor bijvoorbeeld strategiebepaling, veranderingstrajecten, cultuurverandering en teambuilding. Maar ook om het beste uit jouw medewerkers te halen en betrokkenheid en innovatie te bevorderen. De resultaten van een UbuntuVergaderKring bieden koers, strategie en daadkracht. De uitkomsten zijn altijd inspirerend, leerzaam, respectvol en verbindend!

Kom en ervaar zelf de kracht van dit Afrikaanse management instrument

Op 21 september 2017 geef ik u inzicht hoe dit krachtige instrument voor uw organisatie kan werken. In 2 uur tijd gaat u samen met andere leiders, na een korte introductie over UbuntuManagement, kennismaken met de UbuntuVergaderKring met als thema: verbindend leiderschap in een complexe wereld.

U bent van harte welkom in ons kantoor gevestigd in ‘De Verbindingh’ aan de Boschstraat 51 in Zaltbommel.

Details:

Wat? Clinic UbuntuVergaderKring

Wanneer?: Donderdag 21 september 2017

Tijd? 14:30 tot 17:00

Kosten? De deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Indien u toch verhinderd blijkt te zijn maak ik graag anderen blij met een deelname.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt! 

Ik verheug me u (weer) te ontmoeten !