Train the Trainer: Dialoog & Besluitvorming: Use the wisdom of the Tribe!

Kaart wordt geladen...

Datum en tijd
Datum: 21/12/2017 - 09/01/2018
Tijd: Hele dag

Lokatie:
De Verbinding


Hoe faciliteer je een open dialoog met 100 of meer mensen? Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op en bouw je tergelijkertijd aan vertrouwen? Hoe breng je energie in een organisatie? Hoe begeleid je als trainer/ coach de leider gedurende dit proces?

Deze  Train the Trainer Dialoog en Besluit   is speciaal bedoeld voor  separate trainers en coaches, die aan de slag willen met de UbuntuVergaderKring methode.  Waarom? Omdat ik regelmatig verzoeken krijg dit te organiseren en faciliteren.   Zelfstandigen kunnen nu eenmaal niet zomaar aanschuiven bij een in-company masterclass of Train the Trainer. Daardoor is het voor hen vaak moeilijker om aan deskundigheidsbevordering te doen. Ik merk daarnaast ook dat trainers en coaches zich aanmelden voor een open UbuntuVergaderKring, maar toch veel specifieke vragen hebben.  Ik wil de methodiek ,volgens Ubuntu gebruik, graag delen omdat ik denk dat organisaties daar beter van worden. En de mensen die er werken of deze organisatie begeleiden dus ook.

Tijdens deze training kom je dus in contact met diverse andere trainers en coaches en ga je samen met hen en mij, op interactieve wijze, aan de slag met een  casus. Hierin leer je, na een introductie over Ubuntu management, terwijl je zelf actief participeert in de UbuntuVergaderKring, deze dialoog te faciliteren. In handige processtappen, time outs, reflectie momenten en oefeningen, reik ik je de kennis en vaardigheden aan die je daarvoor nodig hebt. Je kunt je die dag bekwamen in het begeleiden en faciliteren van deze prachtige dialoogvorm. Op het einde van de dag kun je zelf deze UbuntuVergaderKring leiden en leiders/managers, MT’s helpen om besluitvorming vanuit draagvlak te laten plaatsvinden.

Bij deze training krijg je mijn  managementboek: De weg naar bruto mondiaal geluk.  Dat in de top 10 selectie stond van Managementboek van het jaar 2017.

De training kan eventueel worden aangevuld met een verdiepings dagdeel. Deze wordt separaat aangekondigd in de agenda van deze website. Na dit aanvullende dagdeel is het, bij gebleken geschiktheid, bespreekbaar opgenomen te worden in mijn Ubuntu trainers en coaches netwerk om samen bijvoorbeeld grote UbuntuVergaderKringen te faciliteren in binnen en buitenland. En zo actief deze methodiek mee uit te dragen.

Je hebt dus nu als trainer of coach de kans om deze training te volgen en bekend te raken met de UbuntuVergaderKring methodiek om er vervolgens mee aan de slag te kunnen. Een unieke aanbod. Het rendement van deze training wordt het beste bereikt met 8 tot 15 deelnemers. Vol is dus vol.

Inschrijven voor deze Train the trainer kan vóór 30 oktober 2017 via de aanmelding onderaan deze pagina.