Train the Trainer: Dialoog en besluitvorming: Use the wisdom of the crowd!

Kaart wordt geladen...

Datum en tijd
Datum: 09/01/2018
Tijd: 00:00

Lokatie:
De Verbindingh


Hoe faciliteer je een open dialoog met 100 of meer mensen? Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op en bouw je tergelijkertijd aan vertrouwen? Hoe breng je energie in een organisatie? Hoe begeleid je als trainer/ coach de leider gedurende dit proces?

Deze  Train the Trainer is speciaal bedoeld voor  separate trainers en coaches, die dit graag willen leren en er zelf graag mee aan de slag willen. Waarom? Omdat ik regelmatig verzoeken krijg dit te organiseren en faciliteren.   ZZP ers of kleine organisaties kunnen nu eenmaal niet zomaar aanschuiven bij een in-company training.  Daardoor is het voor hen vaak moeilijker om aan deskundigheidsbevordering te doen.

Ik merk daarnaast ook dat trainers en coaches zich aanmelden voor een open dialoogsessie kennismakingsevents, die ik organiseer speciaal voor leiders en managers. Maar trainers en coaches hebben specifieke methodische vragen,  die ik graag wil beantwoorden. Ik wil de methodiek ,volgens Ubuntu gebruik, graag delen omdat ik denk dat organisaties daar beter van worden. En de mensen die er werken of deze organisatie begeleiden dus ook.

Tijdens deze training kom je dus in contact met diverse andere trainers en coaches en ga je samen met hen en mij, op interactieve wijze, aan de slag met een  casus. Hierin leer je, na een introductie over Ubuntu management, terwijl je zelf actief participeert in de UbuntuVergaderKring, deze dialoog te faciliteren. En daarmee heb je het kloppende hart van UbuntuManagement te pakken!

In handige processtappen, time outs, reflectie momenten en oefeningen, reik ik je de kennis en vaardigheden aan die je daarvoor nodig hebt. Je kunt je die dag bekwamen in het begeleiden en faciliteren van deze prachtige dialoogvorm. Op het einde van de dag kun je zelf deze UbuntuVergaderKring leiden en leiders/managers, MT’s helpen om besluitvorming vanuit draagvlak te laten plaatsvinden.

Bij deze training krijg je mijn  managementboek: ‘De weg naar bruto mondiaal geluk’, gratis.  Het stond in de top 10 selectie van Managementboek van het Jaar 2017.

De training kan eventueel worden aangevuld met een verdiepings dagdeel. Deze wordt 1 maal per jaar gegeven en separaat aangekondigd in de agenda van deze website. Na dit aanvullende dagdeel is het, bij gebleken geschiktheid, bespreekbaar opgenomen te worden in mijn Ubuntu trainers en coaches netwerk om samen bijvoorbeeld grote UbuntuVergaderKringen te faciliteren in binnen en buitenland. En zo actief deze methodiek mee uit te dragen.

Je hebt dus nu als trainer of coach de kans om deze training te volgen en bekend te raken met de UbuntuVergaderKring methodiek om er vervolgens direct mee aan de slag te kunnen. Een unieke aanbod. Het rendement van deze training wordt het beste bereikt met 6 tot 12 deelnemers. Vol is dus vol.

Deze train the trainer kost €495,- inclusief het managementboek: de weg naar bruto Mondiaal geluk. Maak gebruik van vroegboekkorting!