Evolutionair leiderschap | NIEUW!

Cover Evolutionair leiderschap en Ubuntu

Ubuntu, de eeuwenoude Afrikaanse filosofie over humaniteit en verbinding is een mondiale filosofie aan het worden die zijn weg vindt naar steeds meer toepassingsgebieden. Waaronder management en leiderschap.

Relevant blijven in de toekomst
Organisaties die in de toekomst nog relevant willen zijn, zullen de actuele uitdagingen alleen het hoofd kunnen bieden door op een andere manier te gaan denken en doen. Waardegedreven en gericht op welzijn en niet zozeer op welvaart. Niet meer ieder voor zich en God voor ons allen. Maar in verbinding met elkaar en met de omgeving.

I am because we are
Dit uitgangspunt van Ubuntu helpt organisaties en hun leiders antwoorden te vinden op actuele vraagstukken en creëert tegelijkertijd gelukkige organisaties waarin mensen floreren en bovengemiddeld presteren.

Dit boek maakt aan de hand van tien lessen en praktijkvoorbeelden van over de hele wereld overtuigend duidelijk wat Ubuntu kan betekenen voor organisaties die inzien dat het echt anders moet. En anders kan. Een bron van inspiratie.

Evolutionair leiderschap
Het is hoog tijd voor een evolutionair leiderschapsmodel. Ubuntu, een waarden gedreven evolutionair leiderschap model is hierop een antwoord. Ubuntu bevat lessen voor moedigere leiders en innovatieve organisaties die er toe willen doen.

Het is hoog tijd voor een evolutionair leiderschapsmodel

Het concept van Ubuntu, is een waarden gedreven evolutionair leiderschap model en is het antwoord waar we naar op zoek zijn.