Waarom zou u Leontine van Hooft boeken voor uw evenement?

Waarom zou u Leontine van Hooft boeken voor uw evenement?

Er is op dit moment veel onrust in de wereld. De tijd naar verandering dringt. Ons westerse wereldbeeld, gebaseerd op de drie-eenheid individualisme, liberalisme en materialisme, is niet toekomstbestendig gebleken. We zullen dringend op zoek moeten naar nieuwe wereldbeelden. Het concept van Ubuntu is zo een nieuw wereldbeeld.

Het concept van Ubuntu krijgt steeds meer bekendheid in de wereld. Leontine van Hooft heeft dit getransformeerd naar Ubuntu leiderschap en geschikt gemaakt voor Westerse organisaties. Het focust op het creëren van een werkomgeving waarin iedereen gelijkwaardig is en waar samenwerking en verbinding centraal staan. Het is een benadering die veel voordelen kan hebben voor bedrijven en organisaties die streven naar een meer inclusieve en duurzame bedrijfscultuur.

Leontine van Hooft is een vooraanstaande expert op het gebied van Ubuntu leiderschap en heeft al 250+ organisaties geholpen met het implementeren hiervan. Hieronder volgen vijf redenen waarom u Leontine van Hooft zou moeten boeken voor een lezing of masterclass over Ubuntu leiderschap.

Reden 1: Expertise

Leontine van Hooft heeft uitgebreide kennis en expertise op het gebied van Ubuntu leiderschap. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van organisaties bij het toepassen van het concept van Ubuntu, past Ubuntu leiderschap al 20 jaar toe binnen haar eigen organisatie GreenDreamCompany en heeft verschillende award winnende managementboeken geschreven over het onderwerp.

Reden 2: Inspiratie

Met haar levendige persoonlijkheid en haar vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen, is Leontine van Hooft een inspirerende spreker. Haar lezingen en masterclasses zetten mensen aan tot nadenken en stimuleren hen om nieuwe manieren van denken en handelen te verkennen.

Reden 3: Interactie

Leontine van Hooft gelooft in interactief leren en past deze benadering toe in haar lezingen en workshops. Met behulp van een talkingstick stimuleert ze de deelnemers om actief deel te nemen aan het leerproces.

Reden 4: Overdraagbaarheid

Een van de grootste voordelen van het werken met Leontine van Hooft is dat ze concrete handvatten biedt voor het toepassen van Ubuntu leiderschap in de dagelijkse praktijk. Deelnemers van haar lezingen en masterclasses kunnen deze kennis direct toepassen om hun leiderschapspotentieel te vergroten en een meer inclusieve en duurzame werkomgeving te creëren.

Reden 5: Onderscheidend vermogen

Door Leontine van Hooft te boeken voor een lezing of masterclass over Ubuntu leiderschap, onderscheidt u zich van collega-organisaties. Het implementeren van deze nieuwe benadering van leiderschap kan een aanzienlijk voordeel voor uw bedrijf of organisatie opleveren en deze boodschap kunt u ook met uw klanten delen.

Dus als u geïnteresseerd bent in het implementeren van Ubuntu leiderschap in uw organisatie en hiervoor professionele begeleiding nodig heeft, is Leontine van Hooft de spreker die u nodig heeft. Boek haar vandaag nog voor een lezing of masterclass over Ubuntu leiderschap en zet de eerste stap naar een meer inclusieve en duurzame toekomst voor uw bedrijf of organisatie.