Lezingen over Ubuntu leiderschap

Leontine geeft geregeld lezingen en masterclasses over Ubuntu-leiderschap. Ben jij op zoek naar een keynote spreker of invulling voor een evenement of congres? 

Ubuntu leiderschap lezing op maat

De lezingen en masterclasses van Leontine kunnen op maat worden gemaakt en aangepast naar het specifieke thema van jouw evenement of het onderwerp dat jouw organisatie of sector bezighoudt. Zo zorg je ervoor dat de boodschap naadloos aansluit bij de inhoud en doelstellingen van het event.

Benader Leontine als je op zoek bent naar een spreker die met haar bevlogenheid en krachtige woorden het publiek weet te inspireren!

Ubuntu thema’s voor lezingen

Leontine heeft al vele succesvolle opdrachten achter haar naam staan. Haar lezingen en masterclasses hebben al honderden organisaties en duizenden leiders weten te inspireren. Ze heeft onder andere gesproken op teambuilding bijeenkomsten, grote bedrijfsevenementen en congressen van verschillende sectoren.

De lezingen van Leontine kunnen op maat worden gemaakt en aangepast naar het specifieke thema van jouw evenement of het onderwerp dat jouw organisatie of sector bezighoudt. Zo zorg je ervoor dat de boodschap naadloos aansluit bij de inhoud en doelstellingen van het event.

Hieronder vind je een lijst van voorgaande thema’s ter inspiratie:

  • Onze organisatie gaat fuseren. Dit betekent dat er verschillende organisatie culturen moeten samensmelten. Wat kan Ubuntu-leiderschap hierin betekenen?
  • Hoe ziet voor onze organisatie een succesvol diversiteitsbeleid eruit? Kortom, hoe bouw je een succesvolle inclusieve organisatiecultuur op?
  • Hoe worden wij een waarden gedreven organisatie? Leer hoe je niet alleen financieel succes behaalt, maar ook bijdraagt aan een duurzame en rechtvaardige samenleving.
  • De arbeidsmarkt zit vast. Hoe behouden we ons personeel? Over binden, boeien, behouden van talenten en het bouwen aan een mensgerichte organisatie.
  • CSRD, waar begin je? Hoe wordt wetgeving, gezien als verplicht nummer, een inspiratiebron om juist blij en trots op te zijn? Kortom, hoe kom ik van wetgeving naar kans.
  • Leiderschap in onrustige tijden. Hoe geef ik koers?

Waar kan Leontine jouw organisatie mee helpen? 

Duur

Een keynote lezing kan variëren van 20 minuten tot 75 minuten. Desgewenst is een lezing uit te breiden met een interactieve masterclass van 3 uur. In dat geval heeft u een dag vullend themaprogramma voor uw organisatie.

Prijsindicatie

De indicatieve prijs van een keynote lezing is vanaf 2999,- euro exclusief BTW, reiskosten. Inclusief een telefonische of online voorbespreking. Voor Engelstalige en/of internationale services wordt een ander tarief gehanteerd in verband met extra voorbereidings- en reistijd.