Masterclass ‘Beleef de LeKgotla Vergaderkring’

Deze masterclass zit vol. Er kunnen geen tickets meer besteld worden.

Bestel je ticket en ontvang na afloop een managementboek van Leontine van Hooft naar keuze!

Masterclass LeKgotla | Leontine van Hooft | Ubuntu Leiderschap

Op donderdagmiddag 9 november verzorgt Leontine van Hooft de masterclass ‘Beleef de LeKgotla Vergaderkring’. Deze masterclass wordt georganiseerd in aanloop naar de verkiezingen en biedt een unieke ervaring. Tijdens deze masterclass leer je alles over een LeKgotla en ga je de methode beleven aan de hand van een actueel politiek onderwerp. Na afloop ontvang je een managementboek van Leontine naar keuze.

Wat is een LeKgotla?

Leontine neemt je mee naar een traditionele Afrikaanse vergaderkring, de LeKgotla. Deze vergaderkring wordt gebruikt om gemeenschapskwesties te bespreken en beslissingen te nemen. Het is een vreedzame en inclusieve vorm van overleg waarin iedereen wordt gehoord en alle meningen er toe doen. In een LeKgotla is er geen hiërarchie, maar een gelijkwaardige uitwisseling van ideeën en oplossingen. Het doel is om consensus te bereiken en gezamenlijke actie te ondernemen.

Wat leer je tijdens de Masterclass?

Tijdens de Masterclass ‘Beleef de LeKgotla Vergaderkring’ leer je allereerst de basisprincipes van een LeKgotla. Leontine laat zien hoe je een veilige en inclusieve omgeving creëert waarin iedereen zich vrij voelt om zijn of haar mening te delen. Daarnaast leer je de verschillende fasen van een LeKgotla en hoe je tot beslissingen en actiepunten komt.

Daarnaast leer je tijdens deze masterclass hoe je een LeKgotla kunt toepassen op een actueel onderwerp binnen een bepaalde sector. Voor deze LeKgotla kiezen we voor een actueel politiek onderwerp. Je leert hoe je met diverse standpunten en belangen omgaat en hoe je tot een geïnformeerde en gemeenschappelijke besluitvorming komt.

Waarom deelnemen aan de Masterclass?

De Masterclass ‘Beleef de LeKgotla Vergaderkring’ is een unieke kans om je vaardigheden op het gebied van samenwerking en dialoog te versterken. Of je nu een politieke professional, een maatschappelijk werker, een student of een geïnteresseerde burger bent, deze masterclass biedt waardevolle inzichten en vaardigheden die je kunt toepassen in verschillende contexten.

Daarnaast is deze masterclass bij uitstek geschikt in aanloop naar de verkiezingen, waarbij politieke discussies en besluitvorming centraal staan. Door deel te nemen aan de Masterclass ‘Beleef de LeKgotla Vergaderkring’ ben je in staat om op een constructieve en inclusieve wijze deel te nemen aan politieke discussies en bij te dragen aan een effectieve besluitvorming.

Boek een ticket voor de Masterclass en krijg een managementboek van Leontine van Hooft cadeau!

Ben je geïnteresseerd in de Masterclass ‘Beleef de LeKgotla Vergaderkring’? Boek dan nu een ticket en versterk je vaardigheden op het gebied van samenwerking, dialoog en besluitvorming. Samen maken we van de verkiezingen een constructieve en inclusieve periode waarbij iedereen een stem heeft.

De verkoop van tickets verloopt via de webshop van Ubuntopia. Klik op de titel hieronder of volg deze link: Masterclass “beleef de LeKgotla Vergaderkring“.

Praktische informatie

De masterclass vindt plaats op de locatie van Leontine haar organisatie (Markt 11 in Zaltbommel) en de kosten hiervoor bedragen €225 exclusief btw, inclusief managementboek naar keuze. Per masterclass is er slechts plaats voor 10 personen. Meld je dus op tijd aan.

Na afloop is er de mogelijkheid om te netwerken en naar de ervaringen te vragen van de mensen uit ons team.

Aanmelden?

De verkoop van tickets verloopt via de webshop van Ubuntopia. Klik op de knop hieronder of volg deze link: Masterclass “Beleef de LeKgotla Vergaderkring”.

Zie ik je daar? Kom, we gaan beginnen!