Masterclass ‘Beleef de LeKgotla Vergaderkring’

Deze zomer kan je ‘De Kracht van Afrikaans denken’ in de praktijk ervaren

Tijdens het geven van mijn lezingen en masterclasses over Ubuntu leiderschap, gebruik ik vaak voorbeelden uit mijn eigen organisatie. Na afloop krijg ik regelmatig de vraag van mensen of ze een dagje met mij mee kunnen lopen. Ze willen graag leren hoe wij de volledige potentie van onze mensen in zetten, verder kijkend dan de professie. Hoe wij diversiteit en inclusie vanuit kracht benaderen. En hoe je als leider tussen in plaats van boven je mensen staat. Maar waar begin je? Voor deze mensen heb ik een bijzonder aanbod. 

Summer School – Masterclass ‘Beleef de LeKgotla Vergaderkring’ 

Deze zomer openen wij een aantal keren de deuren van onze organisatie waarin ik je, samen met diverse mensen uit ons team, de gelegenheid geef deel te nemen aan een interactieve masterclass ‘Beleef de LeKgotla Vergaderkring’. Waardoor besluitvorming voor jou een geheel nieuwe dimensie krijgt.

Wat is een LeKgotla Vergaderkring?

De LeKgotla vormt het hart van Ubuntu Leiderschap. Een LeKgotla is een traditionele Afrikaanse bijeenkomst waarbij deelnemers, conform een bijzondere inclusieve methodiek, belangrijke kwesties bespreken en zoeken naar effectieve oplossingen. Hierbij wordt de kleinste stem gehoord en het verschil toegejuicht. Je leert de methodiek aan de hand van een case. Wij praktiseren deze methode al jaren met succes.

Je gaat met vooringenomen verwachtingen de LeKgotla in, maar de resultaten van vanavond zijn zondermeer verrassend, onverwachts en constructief.’ ~ reactie deelnemer

Wanneer?

  • De masterclasses die plaatsvinden in de zomer van 2023 zijn uitverkocht. Binnenkort maken we nieuwe data bekend voor september, oktober en november.

“Ubuntu – I am, because We are – has various aspects. Ubuntu does not mean that people shouldn’t enrich themselves. The question is: Are you going to do so in order to enable the community around you to improve?” – Nelson Mandela

Praktische informatie

De masterclass vindt plaats op de locatie van onze organisatie (Markt 11 in Zaltbommel) en de kosten hiervoor bedragen €195 excl. Per masterclass is er slechts plaats voor 10 personen. Meld je dus op tijd aan.

Na afloop is er de mogelijkheid om te netwerken en naar de ervaringen te vragen van de mensen uit ons team.

Zie ik je daar? Kom, we gaan beginnen!

Meedoen?

Maak je interesse kenbaar door Leontine een mailtje te sturen.
Email:      leontinevanhooft@gmail.com
LinkedIn: Leontine van Hooft

Aanmelden?

De verkoop van tickets verloopt via de webshop van Ubuntopia. Klik op de titel hieronder of volg deze link: Masterclass “beleef de LeKgotla Vergaderkring“.