Solomon’s Hidden Treasures

GreenDreamCompany heeft een visie om een ‘keten’ van mooie toeristen resorts op mooie bestemmingen te realiseren, geïnspireerd op de reizen van de oude Koning Solomon.

Solomon reisde over heel Afrika en andere delen van de wereld: om politieke alliances te sluiten, om buitenlandse vrouwen te trouwen en om zijn goudmijnen te bezoeken. We willen fantastische oude verhalen delen. Ze gaan deel uitmaken van de vakantie-beleving van onze gasten. Met de brandname Solomon’s Hidden Treasures sluiten we aan bij story-telling. Dit is een manier van communiceren afkomstig van het Afrikaanse continent. We gieten het nu alleen in een modern jasje via internet en facebook. Het vertegenwoordigt de reis die Koning Solomon aflegde over het Afrikaanse continent overwegend langs de Nijl.

Onze eerste twee projecten zijn in Ethiopië en Rwanda, twee landen rijk in cultureel en ecologisch opzicht en zijn beiden even mooi. De landen die we willen verbinden aan de Solomon’s Hidden Treasure keten van resorts zijn:

Israel – Egypte – Noord en Zuid Sudan – Ethiopie – Uganda – Burundi – Rwanda – Tanzania – Zambia – Malawi – Zimbabwe – Mozambique – Zuid Afrika and Lesotho.